Orange A7 / A9

Booking.com

Kies hierboven je overnachtingshotel Orange uit op de kaart. Je kunt in- en uitzoomen om meer en minder hotels onderweg te zien. Orange ligt op de route Metz – Nancy – Langres – DijonBeauneChalon-sur-SaôneMâconLyon – Valence – Montélimar – Orange. Vanaf hier splits de autoroute zich op richting Marseille of richting Spanje / Pyreneeën via de steden als Nîmes – Montpellier en Perpignan.

Het in Zuid-Frankrijk gelegen Orange langs de snelwegen A7 en A9 is niet alleen bekend omwille van het plaatselijke antieke theater en de zogenaamde Triomfboog van Orange, daarnaast zijn ook wijnliefhebbers in deze streek aan het juiste adres. In de directe omgeving van de stad wordt immers bijzonder veel aan wijnbouw gedaan. De streek brengt dan ook niet voor niets enkele van de populairste en beste wijnen ter wereld voort, zoals met name Châteauneuf du Pape en Gigondas. Wijnliefhebbers mogen hier dan op hun wenken worden bediend, ook wanneer je niets met deze goddelijke drank hebt ben je hier toch aan het juiste adres. Orange biedt je namelijk ook een centrale ligging, heel wat leuke restaurants en een relatief uitgebreide toeristische infrastructuur. Ook wanneer je de fantastische natuur in de omgeving wenst te verkennen en je op zoek bent naar een leuke stad om als uitvalsbasis te gebruiken is Orange dus beslist een interessante keuze.

Overnachtingshotel in Orange boeken

De gunstige ligging en het toeristische karakter van Orange in de directe nabijheid van de A7 en A9 autosnelwegen zorgt er echter ook voor dat ieder jaar opnieuw heel wat mensen in deze stad verblijven op weg naar hun vakantiebestemming. Of je nu naar het zuiden van Frankrijk of naar bijvoorbeeld Spanje gaat, je kan er steeds voor kiezen om je route via Orange te laten lopen. Op deze manier maak je in één klap kennis met één van de mooiste steden van Zuid-Frankrijk en kan je er toch op een voordelige en comfortabele manier verblijven. Zowel in Orange zelf als in de directe omgeving van de stad zijn heel wat interessante snelweghotels terug te vinden. Denk daarbij aan namen zoals Campanile en Etap, maar ook andere voordelige hotels kunnen er je een comfortabele overnachting tegen een laag prijskaartje bieden. In ieder geval, ben je in de buurt en op zoek naar een interessante manier om te overnachten? Dan is een overnachtingshotel boeken in Orange aan de A7 en A9 autosnelwegen beslist interessant!