Limoges A20

Booking.com

Kies hierboven je overnachtingshotel Limoges uit op de kaart. Je kunt in- en uitzoomen om meer en minder hotels onderweg te zien.

Limoges, de hoofdstad van de Franse regio Limousin is gelegen aan de rivier de Vienne. Deze stad staat in het bijzonder bekend als de “porseleinstad”. Het kreeg deze naam toen er in 1768 voor het eerst porseleinaarde werd ontdekt. Bezoekers van de stad worden dan uiteraard ook steeds met hun neus op dit gegeven gedrukt, maar er is meer. Limoges biedt haar bezoekers bijvoorbeeld eveneens een groot aantal interessante bezienswaardigheden aan die het bezoeken stuk voor stuk meer dan waard zijn. Denk daarbij aan bezienswaardigheden zoals de Kathedraal St. Étienne van Limoges, het Musée Municipal de l’Evêché, het Musée National de la Porcelaine A. Dubouché en de Crypte St.-Martial. Ook het station van Limoges is omwille van de prachtige uitstraling van het gebouw het bezoeken zeker en vast meer dan waard. Ben je op weg naar je vakantiebestemming en zoek je een fijne plaats om te overnachten of wil je gewoon graag kennismaken met alles wat de stad Limoges te bieden heeft? In al deze gevallen kan het boeken van een overnachtingshotel in of nabij de stad voor jou een uitstekende keuze zijn!

STation Limoges

Ruim aanbod aan overnachtingshotels in Limoges

Limoges beschikt over een zeer uitgebreide toeristische infrastructuur die gasten een groot aanbod aan overnachtingshotels biedt. Je kan er dan ook steeds gebruikmaken van een eenvoudig ingerichte accommodatie, maar je kan ook kiezen voor een hotel met meer luxe en faciliteiten. Daarnaast is het mogelijk om een overnachtingshotel in de stad zelf te boeken of meteen aan de A20 die nagenoeg rakelings langs de stad loopt. Op deze manier ben je steeds snel terug op de autosnelweg om de weg naar je vakantiebestemming verder te zetten. Ben je ook op zoek naar een leuk en voordelig overnachtingshotel in de regio Limousin? Dan kan het boeken van een overnachtingshotel in of rond Limoges voor jou zeker en vast een interessante keuze zijn.