Lille of Rijsel A25, A27, A1, E17, E42

Een overnachtingshotel Lille of hotel onderweg Lille (of Vlaams: Rijssel) ligt langs de snelwegen A1/E17, A27 en A25E42 in het noorden van Frankrijk tegen de Belgische grens in de regio Hauts-de-France. De A1/E17 is de route naar de boulevard Périphérique in Parijs. De A27 is een korte autoroute richting de Belgische grens en de steden richting de Belgische steden Tournai en Brussel. Snelweg A25/E42 loopt richting Duinkerken, waar het laatste gedeelte via de N225 loopt. Perfecte locatie om een tussenstop te houden op je doorreis van en naar je vakantiebestemming.

Overnachtingshotel in Lille boeken

Net omwille van de bijzondere veelzijdigheid van de stad Lille wordt deze niet alleen bezocht door vakantiegangers, maar ook door zakenmensen. Het spreekt dan ook voor zich dat Lille kan rekenen op een bijzonder uitgebreide toeristische infrastructuur boordevol interessante hotels en andere accommodaties. Het mooie aan Lille is zonder twijfel ook dat je hier altijd kan verblijven ongeacht het budget dat je voor handen hebt. Zelfs met een klein budget kan je probleemloos een leuke overnachting boeken in Lille, bijvoorbeeld door gebruik te maken van één van de overnachtingshotels die hier terug te vinden zijn. Je moet het in deze hotels dan wel doen met een eenvoudige kamer, toch beschik je over alles wat je nodig hebt om een goede nachtrust te hebben. Daarnaast zijn deze overnachtingshotels ook nog eens centraal gelegen zowel in als buiten Lille waardoor je steeds snel terug op de autosnelweg of in het station bent.

Goedkoop hotel onderweg Lille of Rijsel

Lille, gelegen nabij de grens met België is eigenlijk een opvallend veelzijdige stad om een hotel onderweg te boeken. Om te beginnen is er in Lille bijvoorbeeld een zeer groot en interessante shoppingcenter terug te vinden waar iedereen ongetwijfeld zijn of haar ding kan vinden. Daarnaast is het ook goed om te weten dat Lille goede verbindingen onderhoudt met de rest van Frankrijk door middel van de TGV en Thalys die het plaatselijk station aandoen. Wanneer je met andere woorden graag een stukje van Frankrijk wenst te ontdekken, maar dat liever niet doet met je auto kan het zeker en vast interessant zijn om de stad Lille daarvoor als uitvalsbasis te gebruiken. Daarvoor kun je onderweg een accommodatie reserveren in Rijsel. Het charmante centrum van de stad nodigt overigens het hele jaar door uit om te ontdekken. Toch moet het gezegd, vooral de kerstperiode is zeker en vast een aanrader. Niet voor niets doen een grote groep mensen hier ieder jaar dan ook hun kerstaankopen!