Dijon

Booking.com

Een overnachtingshotel Dijon of hotel onderweg Dijon ligt langs de snelweg A31, dat veel veel Nederlander en Belgen onderdeel uitmaakt van hun route van en naar zuid Frankrijk, Spanje of Marokko. Ideaal om te overnachten op de route Metz – Nancy – Langres – DijonBeauneChalon-sur-SaôneMâconLyon – Valence – Montélimar – Orange. Vanaf hier splits de autoroute zich op richting Marseille of richting Spanje / Pyreneeën via de steden als Nîmes – Montpellier en Perpignan Boek goedkoop een doorreis hotel onderweg langs de Franse snelweg..

Overnachtingshotel Dijon Frankrijk boeken

Dijon is niet alleen een leuke stad om te verblijven, daarnaast ligt ze ook nog eens pal aan de A31 autosnelweg. Ieder jaar nemen erg veel mensen deze snelweg op weg naar het zuiden. Een rit vanuit Nederland of België naar het zuiden van Frankrijk kan echter een flinke tijd duren waardoor het niet meer dan normaal is dat je op een zeker ogenblik misschien wel nood zal hebben aan een beetje rust. In dat geval kan je er probleemloos voor kiezen om een beroep te doen op één van de overnachtingshotels Dijon of omgeving. Ook langs de A31 zelf zijn er immers verschillende hotels terug te vinden van ketens zoals Etap, Formule 1 en Campanile. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, indien je op weg bent naar het zuiden en goedkoop wenst te overnachten of wanneer je gewoon een goedkope vakantie wil beleven, dan kan het beslist de moeite waard zijn om een overnachtingshotel in Dijon of omgeving te boeken!

Doorreis hotel of hotel onderweg Dijon

Een doorreis hotel of hotel onderweg Dijon boeken is heel gemakkelijk en kan tegenwoordig zowel met als zonder een creditcard. Denk bij de laatste aan het reserveren van een hotel onderweg met Ideal of Bancontact. Steeds meer en meer doorreis hotels accepteren andere betaalmiddelen dan creditcard, zodat u snel en gemakkelijk een overnachting kunt boeken.

Bezienswaardigheden Dijon

Dijon, bekend omwille van de populaire, maar pittige mosterd is een populaire toeristische bestemming in de regio Bourgondië. Deze stad beschikt over een groot aantal bezienswaardigheden waarvan je beslist de Cathédrale St Bénigne, de waterspuwers en de Place François Rude gezien moet hebben. Daarnaast zijn er verspreid over de stad nog een aantal interessante bouwwerken terug te vinden waaronder het Paleis van de hertogen van Bourgondië en natuurlijk is er ook nog de Arc de Triomphe, Porte Guillaume. Verder nodigen de straten van deze stad uit om te ontdekken. Je kan er namelijk genieten van verschillende mooie winkels, goede restaurants en uitstekende hotels. Wil je niet teveel geld uitgeven aan je vakantie in Dijon of ben je slechts op doorreis? Dan kan een goedkope overnachting in één van de overnachtingshotels in de buurt voor jou de perfecte oplossing betekenen!